cfos not detecting connection

Post new topic   Reply to topic

View previous topic View next topic Go down

Re: cfos not detecting connection

Post by DSD27 on Mon Jul 31, 2017 1:14 pm

The problem is only with this specific version, like I said, the previous version works fine. Other versions of cfos also work fine. With this one, it says "no connections available"..
avatar
DSD27
Newbies
Newbies

Anzahl der Beiträge : 2
Anmeldedatum : 2017-07-28

View user profile

Back to top Go down

Re: cfos not detecting connection

Post by cFos Support on Mon Jul 31, 2017 10:06 am

You could check if the problem ist the same with cFosSpeed from www.cfos.de/dl

May be your Router has security issues concerning ICMP Ttraffic (pings and pongs).
Please read this http://www.cfos.de/en/cfosspeed/documentation/no-ping.htm and check if the connection is closed by the router.
avatar
cFos Support
cFos Admin
cFos Admin

Anzahl der Beiträge : 24
Anmeldedatum : 2017-06-07

View user profile http://cfos.forumieren.de

Back to top Go down

cfos not detecting connection

Post by DSD27 on Fri Jul 28, 2017 2:29 am

The most recent version of ROG GameFirst II (v1.05.01) doesn't work, doesn't detect the connection. A lot of other people have this problem, Asus forum didn't do anything, they don't care and never fixed it. But surely this is more a cfos problem and not Asus since this is basically cfos speed with a different skin.




As you can see, its like I didn't have internet connection. What to do here? I added the program to windwos firewall but didn't fix.
The previous version (v1.02.03) works fine but I woudl really like to be ablre to use the most recent one.
I'm using windows pro 10 64bit

Thanks.
avatar
DSD27
Newbies
Newbies

Anzahl der Beiträge : 2
Anmeldedatum : 2017-07-28

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum